homeتهران پیمنتleftرمزارزهاleftخرید و فروش فانتوم (FTM)

خرید و فروش فانتوم (FTM)

61,322 تومان $ 0.99
تومان
تومان

اطلاعات بازار جهانی

حجم بازار 2,761,845,115 $
درصد تغییرات ۲۴ ساعته (دلار) -3.43
درصد تغییرات ۷ روزه -17.32
درصد تغییرات 30 روزه 113.10

فانتوم پلتفرمی متن‌باز (Open Source) است که بستری مناسب برای اجرای قراردادهای هوشمند و اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (DApps) فراهم می‌کند. فانتوم، اتریوم را رقیب جدی خود معرفی می‌کند و سعی کرده مقیاس‌پذیری بالا را به همراه امنیت ارائه کند. تهران پیمنت بستری مناسب برای خرید و فروش فانتوم (FTM) و خدماتی را برای مبادلات Fantom در نظر گرفته است. با استفاده از تهران پیمنت می‌توانید به‌آسانی مقدار FTM مدنظرتان را بخرید. همچنین می‌توانید FTM های خود را بفروشید و به ریال تبدیل کنید.

شبکه فانتوم چیست و بنیانگذار آن کیست؟

برخی پلتفرم‌های غیرمتمرکز با هدف سرمایه‌گذاری و برخی دیگر با هدف توکن رایج پلفترم‌های اقتصادی رواج پیدا کردند. البته هدف از عرضه بیشتر ارزهای دیجیتال محدود به یک حیطه نیست و می‌تواند شامل طیفی از کاربردهای متنوع باشد. سوال این است پلتفرم فانتوم به چه منظوری عرضه شد؟ تمرکز فانتوم روی توسعه اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز است؛ اکوسیستمی متشکل از ابزارها و فناوری‌هایی که از تجمیع قراردادهای هوشمند در DApps پشتیبانی می‌کند. فانتوم عرضه شد تا اسمارت کنتراکت‌ها را به روشی سریع و ارزان اجرا کند.

پلتفرم فانتوم را در سال ۲۰۱۸ شخصی با نام Ahn Byung Lk عرضه کرد. فعالیت این شبکه در سال ۲۰۱۹ به صورت رسمی آغاز شد و در حال حاضر مدیر عامل فانتوم، فردی با نام Michael Kong است. علاوه بر مایکل کانگ، تیمی سرشناس و متشکل از متخصصان، محققان، دانشمندان و کارآفرینان مانند آندره کرونژ (Andre Cronje)، دیوید ریچاردسون (David Richardson) و کوان نوگین (Quan Nguyen) با یکدیگر در توسعه پلتفرم فانتوم همکاری می‌کنند.

ارز دیجیتال فانتوم (FTM) چیست؟

ارز دیجیتال فانتوم (Fantom) توکن بومی شبکه غیرمتمرکز فانتوم است. توکن فانتوم (FTM) با سه استاندارد مطرح دنیا عرضه شده است. سری اول توکن‌های FTM، روی شبکه اپرای فانتوم (Opera Mainnet) فعالیت می‌کند و جهت پرداخت کارمزد شبکه و افزایش ایمنی شبکه با استیکینگ استفاده می‌شود. توکن‌های استاندارد بایننس FTM روی بلاک چین تخصصی شبکه بایننس (BEP-2) فعال است و توکن‌های سری سوم FTM نیز با استاندارد شبکه اتریوم (ERC-20) مطابقت دارد. نکته مهم درباره استانداردهای مختلف توکن FTM این است که رمز ارز FTM را پس از خریداری به هر شبکه‌ای منتقل کنید، استاندارد توکن فانتوم به صورت خودکار تغییر می‌کند.

چه مقدار فانتوم در گردش است؟

ارز دیجیتال فانتوم مانند بسیاری از رمز ارزها با عرضه محدود همراه است. عرضه کل رمز ارز FTM برابر با ۳.۱۷۵ میلیارد است و تا به امروز بیشتر از ۲ میلیارد FTM در بازار به گردش درآمده است.

خرید فانتوم - فروش فانتوم - قیمت فانتوم (FTM)

خرید و فروش ارز دیجیتال فانتوم در تهران پیمنت و انتقال FTM به کیف پول

ویژگی‌های فانتوم چیست؟

هنگام بیان ویژگی‌های یک شبکه غیرمتمرکز، معمولا این شبکه را با رقیبان بازار مقایسه می‌کنند و ویژگی‌هایش را بررسی می‌کنند. شاید برای شما هم سوال باشد که چرا بیشتر ارزهای دیجیتال با بیت کوین (BTC) رقابت می‌کنند. تکنولوژی مورد استفاده در شبکه بیت کوین DLT (Distributed Ledger Technology)، به معنای «تکنولوژی دفتر کل توزیع شده» است و شبکه بیت کوین با استفاده از الگوریتم اجماع اثبات کار خود توانسته سیستم پرداختی غیرمتمرکز و همتا به همتا (P2P) ایجاد کند. بلاک چین بیت کوین با کمک DLT اطلاعات را ثبت می‌کند. این اطلاعات در بلاک چین بیت کوین، در ساختار بلاک جمع‌آوری شده و با تایید ماینرها به بلاک‌های قبلی اضافه می‌شوند. در نهایت با اتصال بلاک‌ها به هم، زنجیره‌ای از اطلاعات در بلاک‌ها شکل می‌گیرد. نکته مهم در استفاده از این بلاکچین در بیت کوین این است که امکان سرقت و هک اطلاعات به صفر می‌رسد ولی سرعت ثبت تراکنش‌ها در بیت کوین پایین است.

فانتوم برای حل موضوع پایین بودن سرعت تایید تراکنش‌ها در شبکه خود از تکنولوژی دیگری استفاده می‌کند که بسیاری از متخصصان پیش‌بینی می‌کنند آینده شبکه ارزهای دیجیتال به سمت این تکنولوژی پیش خواهد رفت. فانتوم پلتفرم غیرمتمرکزی است که DAG استفاده می‌کند. دگ مخفف Directed Acyclic Graph بوده و در لغت به معنای «گراف هدایت‌شده غیرمدور» است. تکنولوژی DAG ساختار بلاکی را حذف می‌کند و تراکنش‌ها به طور مستقیم به بلاک چین اضافه می‌شوند. در دگ مورد استفاده در پلتفرم Fantom، از ساختار بلاک برای ثبت تراکنش‌ها استفاده نمی‌شود و هر بلاک به صورت مجزا به عنوان نود به ساختار تراکنش‌ها اضافه می‌شود.

علاوه‌بر این، اجماع در شبکه فانتوم با بیت کوین نیز متفاوت است. اجماع در شبکه بیت کوین معمولا بر دو نوع اثبات کار (PoW) و اثبات سهام (PoS) است؛ در حالی‌که اجماع در شبکه فانتوم با استفاده از پروتکل «Lachesis» انجام می‌شود. الگوریتم اجماع Lachesis در فانتوم موجب می‌شود این پلتفرم با سرعت بیشتر (تایید تراکنش‌ها در کمتر از یک ثانیه)، مقیاس‌پذیری بالاتر و با امنیت بیشتر فعالیت کند.

مزیت‌ها و کاربردهای فانتوم

از مهمترین مزیت‌های فانتوم به دلیل استفاده از DAG در این پلتفرم، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • مناسب برای تراکنش‌های خرد و میزان تراکنش با حجم بالا
  • عدم نیاز به تجهیزات استخراج و ماینینگ
  • کاهش هزینه‌ها
  • کاهش مصرف انرژی
  • سازگاری با محیط زیست
  • سازگاری با ماشین مجازی اتریوم (EVM)

آیا فانتوم را می‌توان استخراج کرد؟

ارز دیجیتال فانتوم قابلیت استخراج ندارد؛ زیرا از الگوریتم اجماع اثبات کار (PoW) استفاده نمی‌کند. فانتوم از نوعی الگوریتم اجماع اثبات سهام استفاده می‌کند و مهمترین روش‌های کسب FTM، خرید و فروش فانتوم (FTM) از صرافی‌ها یا به روش استیکینگ است. معمولا استیکینگ FTM در برخی پلتفرم‌ها تا ۱۵ درصد سود سالیانه برای استیکرها به همراه دارد.

امنیت شبکه فانتوم

الگوریتم منحصر به‌فرد مورد استفاده در فانتوم، Lachesis نام دارد. Lachesis نوعی مکانیسم اجماع ABFT بوده که مخفف Asynchronous Byzantine Fault Tolerance و به معنای تحمل خطای بیزانسی ناهمزمان است. مکانیسم اجماع ABFT به نودهای مورد اعتماد صادق شبکه اجازه می‌دهد تا در مورد زمان‌بندی و ترتیب مجموعه تراکنش‌ها به طور منصفانه و ایمن توافق کنند. بنابراین فانتوم امنیت شبکه را با این الگوریتم به راحتی تامین می‌کند.

از تهران پیمنت چطور فانتوم بخریم؟

در صورت تمایل برای خرید فانتوم (FTM) یا شارژ آن توسط تهران پیمنت، در ابتدای همین صفحه میزان ارز موردنظر خود را به تومان در باکس سفید سمت چپ، یا به فانتوم در باکس سفید سمت راست درج کنید و روی گزینه «ثبت خرید» کلیک کنید. سفارش خرید فانتوم (FTM) شما در تهران پیمنت ظرف حداکثر ۱ ساعت انجام می‌شود.

به تهران پیمنت چطور فانتوم بفروشیم؟

چنانچه قصد دارید FTM خود را نقد کنید، از طریق تهران پیمنت می‌توانید دارایی ارزی خود را به ریال تبدیل کنید. به این منظور در ابتدای همین صفحه ابتدا گزینه فروش را انتخاب کنید، سپس میزان ارز مورد نظر خود را به تومان در باکس سفید سمت چپ، یا به فانتوم در باکس سفید سمت راست درج کنید و روی گزینه «ثبت فروش» کلیک کنید. معادل ریالی Fantom ظرف مدت حداکثر دو سیکل پایا به حساب بانکی شما واریز می‌شود. برای آشنایی بیشتر با سیکل پایا می‌توانید به مطلب پایا و ساتنا چیست و سیکل‌های کاری آن چگونه است؟ مراجعه کنید.

جهت تبدیل فانتوم به ریال با استفاده از تهران پیمنت می‌‌توانید با شماره‌های پشتیبانی ما تماس بگیرید تا اطلاعات مربوط به کیف پول تهران پیمنت و روش انجام با استفاده از آن، در اختیارتان قرار گیرد.

ساعات کاری

روزها

بازه زمانی

 حداکثر زمان انجام سفارش‌

شنبه تا چهارشنبه

۸ تا ۲۲

حداکثر ۳ ساعت

پنجشنبه

۸ تا ۱۳:۰۰

حداکثر ۳ ساعت

سایر زمان ها و روزهای تعطیل


 تا ۱۱ صبح اولین روز کاری بعدی و یا تا ۲۴ ساعت (هر کدام که زودتر باشند)

IRV