homeتهران پیمنتleftخدماتleftاپلایleftپرداخت هزینه دیپازیت فی (Deposit Fee) دانشگاه

پرداخت هزینه دیپازیت فی (Deposit Fee) دانشگاه

هنگام اپلای برای دانشگاه‌های خارجی باید هزینه‌های مختلفی بپردازید. یکی از این هزینه‌ها، دیپازیت فی یا ادمیشن فی است. با پرداخت دیپازیت فی به دانشگاه نشان می‌دهید تصمیمتان برای اپلای و تحصیل در برنامه تحصیلی جدی است. هزینه ادمیشن فی دانشگاه به دانشگاه متفاوت است؛ اما روش پرداخت این مبلغ یکسان است. برای پرداخت هزینه Admission Fee/Deposit Fee دانشگاه های خارجی باید از کردیت کارت‌ها استفاده کنید. اگر مستر کارت، ویزا کارت یا پی پال ندارید، به راحتی می‌توانید پرداخت هزینه دیپازیت فی خود را به تهران پیمنت سفارش دهید تا در سریع‌ترین زمان و با کمترین میزان کارمزد ممکن برایتان این هزینه را پرداخت کنیم.

پرداخت هزینه Admission Fee/Deposit Fee دانشگاه های خارجی

آشنایی با پرداخت هزینه ادمیشن فی دانشگاه

دیپازیت فی (Deposit Fee) چیست؟

دیپازیت فی (Deposit Fee) هزینه سپرده‌ای است که پس از قبولی در برنامه تحصیلی (Program) موردنظرتان باید به دانشگاه بپردازید تا صندلی خود را رزرو کنید. دانشگاه دیپوزیت فی را به دلیل اطمینان از تکمیل ثبت نام از سوی متقاضی، دریافت می‌کند. البته هزینه ادمیشن فی را پس از حضور در دانشگاه و باتوجه به قوانین دانشگاه می‌توانید استرداد کنید. برای کسب جزئیات بیشتر درباره ماهیت دیپازیت فی، می‌توانید مطلب دیپازیت فی (Deposit Fee) چیست؟ را هم مطالعه کنید.

ادمیشن فی (Admission Fee) چیست؟

زمانی که موفق به کسب پذیرش در پروگرام‌های تحصیلی می‌شوید برای شما ادمیشن لتر (Admission Letter) صادر می‌شود. ادمیشن لتر همان نامه پذیرش رسمی از سوی دانشگاه است که در آمریکا با نام فرم I-20 نیز شناخته شده است. در نامه پذیرش رسمی (ادمیشن لتر) الزامات جهت ارائه به دانشگاه ذکر شده است و افراد برای پیشبرد روند کارهای اپلای خود، باید هزینه ادمیشن فی را پرداخت کنند. در واقع ادمیشن فی همان دیپازیت فی است و با پرداخت آن به دانشگاه، نشان می‌دهید تصمیمتان برای تحصیل در دانشگاه مربوطه قطعی است.

هزینه دیپازیت فی چقدر است؟

مبلغ هزینه دیپازیت فی کاملا بستگی به دانشگاه دارد. این مقدار در بیشتر دانشگاه‌ها بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار است اما گاهی مبلغ دیپازیت فی می‌تواند به ۱۰۰۰ دلار و بیشتر هم برسد. علت افزایش هزینه دیپوزیت فی این است که گاهی دانشگاه‌ها هزینه بخشی از خدمات خود مانند هزینه رزرو خوابگاه یا هزینه بیمه دانشجویی را همزمان با دیپازیت فی دریافت می‌کنند. البته فراموش نکنید دیپازیت فی را تنها در سال اول تحصیلی باید بپردازید و سال‌های بعدی تحصیل دیگر این هزینه را پرداخت نمی‌کنید.

پرداخت هزینه دیپازیت فی دانشگاه های خارجی

معرفی نحوه پرداخت هزینه دیپازیت فی دانشگاه

آیا دیپازیت فی یا ادمیشن فی قابل استرداد است؟

به طور عمومی هزینه دیپازیت فی یا ادمیشن فی را می‌توان استرداد کرد. بیشتر دانشگاه‌ها پس از ثبت نام متقاضی و حضور وی در دانشگاه، هزینه دیپوزیت فی یا ادمیشن فی را باز می‌گردانند. البته استرداد دیپازیت فی کاملا بستگی به قوانین و مقررات دانشگاه دارد و پیش از اینکه درخواست ریفاند ادمیشن فی داشته باشید، بهتر است قوانین مربوطه را در وبسایت دانشگاه موردنظرتان مطالعه کنید و سپس مطابق با مقررات دانشگاه درخواست ریفاند کنید.

چنانچه از تحصیل در برنامه تحصیلی موردنظرتان هم منصرف شده باشید، می‌توانید درخواست ریفاند ادمیشن فی خود را برای دانشگاه ارسال کنید. کسب اطلاعات بیشتر در این باره و برای پاسخ به این سوال که آیا دیپازیت فی قابل استرداد (Refundable) است؟ را می‌توانید از مقاله مربوطه دنبال کنید.

تفاوت میان دیپازیت فی و اپلیکیشن فی چیست؟

گاهی متقاضیان اپلای ممکن است دیپازیت فی و اپلیکیشن فی را با هم اشتباه بگیرند. اپلیکیشن فی (Application Fee) هزینه‌ای است که هنگام ارسال درخواست پذیرش (اپلای) خود باید پرداخت کنید تا دانشگاه درخواست پذیرشتان را بررسی کند؛ اما گفتیم که دیپازیت فی یا همان ادمیشن فی را پس از اخذ نامه پذیرش رسمی می‌پردازید تا صندلی خود را رزرو کنید و به دانشگاه اطمینان بدهید قصدتان برای تحصیل جدی است. در ادامه سه تفاوت مهم میان دیپازیت فی و اپلیکیشن فی را شرح می‌دهیم:

  • زمان پرداخت: اپلیکیشن فی را باید هنگام ارسال فرم اپلیکیشن و مدارک تحصیلی پرداخت کنید، ولی دیپازیت فی را پس از اخذ پذیرش تحصیلی (یا ادمیشن لتر) باید بپردازید.
  • ریفاند هزینه: اپلیکیشن فی را معمولا نمی‌توانید ریفاند کنید ولی بیشتر مواقع دیپازیت فی قابل استرداد است. البته همانطور که پیش‌تر هم گفتیم استرداد هزینه‌ها کاملا بستگی به قوانین و مقررات دانشگاه دارد و باید در چارچوب قوانین دانشگاه درخواست استرداد را ارسال کنید.
  • مبلغ هزینه: هزینه اپلیکیشن فی نسبت به دیپازیت فی کمتر است. دیپازیت فی گاهی شامل هزینه سپرده و بخشی از خدمات مانند هزینه خوابگاه و بیمه دانشجویی نیز می‌شود؛ بنابراین مبلغ دیپازیت فی (یا ادمیشن فی) بالاتر از اپلیکیشن فی است.

در مطلب تفاوت میان دیپازیت فی و اپلیکیشن فی چیست؟ هم می‌توانید پاسخ سوالات خود را درباره تفاوت میان این دو هزینه بخوانید.

نحوه پرداخت هزینه Deposit Fee دانشگاه با تهران پیمنت

پرداخت هزینه دیپوزیت فی دانشگاه ها با استفاده از کارت‌های اعتباری مانند مستر کارت و ویزا کارت صورت می‌گیرد. چنانچه به کردیت کارت‌ها دسترسی دارید می‌توانید هزینه دیپوزیت فی و اپلیکیشن فی دانشگاه را پرداخت کنید. همچنین اگر دوستان و آشنایانی خارج از کشور داشته باشید، این افراد نیز با استفاده از کارت‌های اعتباری می‌توانند پرداخت هزینه دانشگاه را برایتان انجام دهند.

اگر تمایل ندارید از راه‌های گفته شده برای پرداخت هزینه دانشگاه استفاده کنید، می‌توانید از طریق تهران پیمنت هزینه دانشگاه را پرداخت کنید. جهت پرداخت هزینه دانشگاه های خارجی روی لینک داده شده کلیک کنید و وارد پنل کاربری شوید. با ورود به پنل کاربری ثبت نام خود را انجام داده و سپس سفارش پرداخت هزینه دانشگاه های خارجی را ثبت کنید.

همچنین می‌توانید در سمت چپ این صفحه روی گزینه «ثبت سفارش» کلیک کنید تا به صفحه پنل کاربری هدایت شوید. سپس با ثبت نام در تهران پیمنت،  پرداخت هزینه دانشگاه های خارجی را ثبت سفارش کنید تا در مدت زمانی کمتر از سه ساعت دیپازیت فی را برایتان پرداخت کنیم.

ساعات کاری

روزها

بازه زمانی

 حداکثر زمان انجام سفارش‌

شنبه تا چهارشنبه

8 تا ۲۲

حداکثر ۳ ساعت

پنجشنبه

8 تا ۱۳:۰۰

حداکثر ۳ ساعت

سایر زمان ها و روزهای تعطیل


 تا ۱۱ صبح اولین روز کاری بعدی و یا تا ۲۴ ساعت (هر کدام که زودتر باشند)

4.7/5 - (3 امتیاز)

سوالات متداول

دانشگاه‌ها جهت اطمینان از تصمیم جدی متقاضیان برای تکمیل ثبت نام، هزینه Deposit Fee را دریافت می‌کنند.

پرداخت هزینه دیپازیت فی به معنای ثبت نام شما در دانشگاه است. اگر دانشگاه موردنظرتان دیپازیت فی را رایگان در نظر نگیرد و برای دیپازیت فی هزینه درخواست کند، باید آن را بپردازید.

مهلت پرداخت هزینه دیپازیت فی دانشگاه های خارجی دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. معمولا در نامه پذیرش رسمی (ادمیشن لتر) مهلت پرداخت هزینه دیپازیت فی ذکر می‌شود.

مبلغ هزینه دیپازیت فی کاملا بستگی به دانشگاه دارد. این مقدار در بیشتر دانشگاه‌ها معمولا ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار است اما گاهی این مبلغ ممکن است به هزار دلار و بیشتر هم برسد.

بهترین روش پرداخت هزینه دانشگاه های خارجی مانند دیپازیت فی، استفاده از کردیت کارت‌هایی مانند مستر کارت و ویزا کارت است. جهت پرداخت هزینه Admission Fee/ Deposit Fee دانشگاه های خارجی می‌توانید از تهران پیمنت استفاده کنید.