دیپازیت فی (Deposit Fee) چیست؟

pen سحر مجاب
calendar ۱۴۰۱/۰۷/۰۲
eye 1684 بازدید

آیا دیپازیت فی را می‌شناسید؟ اپلیکیشن فی را چطور؟ درباره ادمیشن فی چه می‌دانید؟ اصلا تفاوت میان این‌ها چیست؟ احتمالا بدانید که این عبارت‌ها در مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور کاربرد دارند و دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه‌های معتبر ممکن است لازم باشد یکی یا همه آن‌ها را بپردازند تا پروسه اپلای تحصیلی با موفقیت انجام شود.

اگر یکی از متقاضیانی باشید که تمایل دارند در دانشگاه‌های خارجی ادامه تحصیل بدهند ممکن است میان این عبارت‌ها گیج شوید و ندانید هر کدام به چه دردی می‌خورند. برای دانستن هر یک از این عبارت‌ها بهتر است معنای لغوی و مفهوم کاربردی هر یک را به طور دقیق بررسی کنیم تا یکبار برای همیشه این عبارت‌ها در ذهنتان ماندگار شوند. بنابراین در این مطلب ابتدا به طور جامع درباره دیپازیت فی صحبت می‌کنیم و در انتها یک روش مطمئن برای پرداخت هزینه دیپازیت فی دانشگاه‌های خارجی به شما معرفی می‌کنیم.

 

هزینه دیپازیت فی دانشگاه‌های خارجی

معرفی دیپازیت فی (Deposit Fee)

 

معنا و مفهوم دیپازیت فی (Deposit Fee)

دیپازیت فی (Deposit Fee) در لغت به معنای هزینه سپرده است و در مفهوم به آن هزینه‌ای گفته می‌شود که پس از قبولی شخص در رشته موردنظرش، باید برای رزرو صندلی خود در دانشگاه بپردازد. در واقع این هزینه را دانشگاه به این دلیل از متقاضی دریافت می‌کند تا از تصمیم فرد برای تحصیل مطمئن شود. هزینه دیپازیت فی بنا به قوانین دانشگاه ممکن است پس از حضور دانشجو در دانشگاه به وی بازگردانده شود.

موفقیت در اخذ پذیرش در دانشگاه با مفهومی با نام ادمیشن (Admission) شناخته می‌شود. به همین خاطر افرادی که بتوانند پذیرش خود را از دانشگاه بگیرند باید هزینه ادمیشن فی (Admission Fee) پرداخت کنند. پس Admission Fee تفاوتی با Deposit Fee ندارد و کاربرد هر دو یکی است.

 

تفاوت میان دیپازیت فی و اپلیکیشن فی

اپلیکیشن فی (Application Fee) هزینه‌ای است که به هنگام ارسال درخواست پذیرش (اپلای) خود باید بپردازید تا درخواستتان توسط دانشگاه بررسی شود. نتیجه بررسی اپلای تحصیلیتان هرچه باشد پرداخت هزینه اپلیکیشن فی باید انجام شده و این هزینه قابل استرداد نیست. اما گفتیم Deposit Fee هزینه‌ای است که پس از اخذ پذیرش تحصیلی باید بپردازید تا به دانشگاه اطمینان بدهید قصدتان برای تحصیل جدی است. پرداخت دیپازیت فی (که Admission Fee نیز می‌تواند نامیده شود) به منزله رزرو صندلی‌تان در دانشگاه است. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تفاوت‌ها بین دیپازیت فی و اپلیکیشن فی، می‌توانید مطلب تفاوت میان دیپازیت فی و اپلیکیشن فی چیست؟ را هم مطالعه کنید.

 

هزینه دیپازیت فی دانشگاه‌های مختلف

دانشجویان تازه‌وارد ممکن است بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار به عنوان دیپایت فی هزینه کنند. این مقدار در برخی از مدارس ممکن است به ۱۰۰۰ دلار نیز برسد. البته این هزینه فقط در سال اول تحصیل باید پرداخت شود. ضمن این‌که گاهی این هزینه تنها برای پوشش Admission Fee نیست و شامل هزینه خوابگاه و بیمه و هزینه‌هایی از این دست نیز می‌شود.

 

چگونه دیپازیت فی را پرداخت کنیم؟

معرفی روشی برای پرداخت هزینه دیپازیت فی/ادمیشن فی

 

آیا پرداخت دیپازیت فی اجباری است؟

پرداخت هزینه دیپازیت فی موجب می‌شود تا صندلی‌تان را در دانشگاه حفظ کنید. گفتیم که هزینه ادمیشن فی را فقط سال اول دانشگاه می‌پردازید و این پرداخت این هزینه هر سال تکرار نمی‌شود. با این حال ممکن است برخی از موسسه‌های آموزش عالی پرداخت ادمیشن فی را اجباری ندانند و در کل Deposit Fee رایگان باشد.

البته بهتر است این را هم بدانید که اگر هزینه Deposit Fee را پرداخت کنید و از شرکت در دانشگاه منصرف شوید ممکن است هزینه را به شما عودت ندهند. ادمیشن فی در بیشتر دانشگاه‌ها قابل استرداد است ولی به طور کل برای باز پس‌گیری Admission Fee باید به قوانین و مقررات دانشگاه مراجعه کنید. در مطلب آیا دیپازیت فی قابل استرداد (Refundable) است؟، به طور کامل درباره استرداد هزینه دیپازیت فی صحبت کرده‌ایم و سوالات متداول این حوزه را بررسی کرده‌ایم که می‌توانید مراجعه کنید و اطلاعات مناسبی کسب کنید.

 

اگر دیپازیت فی را چندبار پرداخت کنیم چه می‌شود؟

یکی از کارهایی که متقاضیان خارجی انجام می‌دهند ارسال درخواست پذیرش برای چند دانشگاه مختلف است تا شانس‌شان را برای اخذ پذیرش و اپلای تحصیلی بالا ببرند. پس از مدتی که دانشگاه برای متقاضیان ادمیشن ارسال می‌کند ممکن است برای بیشتر از یک دانشگاه درخواست پذیرشتان قبول شده باشد و بیشتر از یک انتخاب داشته باشید. در این مرحله باید تصمیم بگیرید که انتخاب نهایی شما کدام دانشگاه است و هزینه Deposit Fee کدام دانشگاه را می‌خواهید پرداخت کنید.

برخی از افراد در این مرحله وسوسه می‌شوند تا برای بیشتر از یک دانشگاه Deposit Fee پرداخت کنند. فراموش نکنید این هزینه در برخی از دانشگاه‌ها غیرقابل استرداد است. علاوه‌بر این اگر دانشگاه‌های موردنظرتان متوجه مقصود شما شوند، ممکن است ادمیشن خود را پس گرفته و اجازه تحصیل به شما ندهند. بنابراین بهتر است یک دانشگاه را انتخاب کرده و هزینه را پرداخت کنید.

پس از پرداخت هزینه Admission Fee، دانشگاه اقدام به ارسال نامه پذیرش رسمی کرده و اطلاعات لازم را برای اقدام جهت اخذ ویزا به اطلاع متقاضی می‌رساند. گفتنی است نامه پذیرش رسمی در کشور آمریکا I-20 نامیده می‌شود و در هر کشور و دانشگاهی ممکن است نام و فرمت مشخصی داشته باشد.

 

چگونه دیپازیت فی را پرداخت کنیم؟

به منظور پرداخت هزینه Deposit Fee یا Admission Fee باید از کارت‌های اعتباری بین‌المللی استفاده کنید. از آن‌جا که استفاده از کردیت کارت‌ها معمولاً برای ایرانیان ممکن نیست، می‌توانید از سایت‌های خدمات پرداخت آنلاین ارزی استفاده کنید.

برای پرداخت هزینه دیپازیت فی/ادمیشن فی می‌توانید روی تهران پیمنت حساب کنید؛ زیرا پرداختتان را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهیم. برای پرداخت هزینه پذیرش دانشگاه روی لینک داده شده کلیک کنید و وارد صفحه مربوطه شوید. در سمت چپ صفحه روی «ثبت سفارش» کلیک کنید تا وارد حساب کاربری شخصی خود شوید. در صفحه کاربری سفارشتان را ثبت کنید تا ظرف مدت زمان ۱ الی ۳ ساعت دیپازیت فی را برایتان پرداخت کنیم.

روش دیگری که می‌توانید به صفحه پرداخت هزینه پذیرش دانشگاه دسترسی داشته باشید از صفحه خدمات است. در صفحه اصلی وبسایت تهران پیمنت روی «خدمات» کلیک کنید و از لبه «اپلای» گزینه «پرداخت هزینه Admission Fee/Deposit Fee دانشگاه‌های خارجی» را انتخاب کنید. پس از ورود به صفحه مربوطه می‌توانید سفارش خود را ثبت کنید و از خدمات تهران پیمنت بهره‌مند شوید.

چنانچه پیشتر در پروسه اپلای خود هزینه دانشگاه‌های خارجی را پرداخت کرده‌اید، از شما دعوت می کنیم تجربه خود را از پرداخت هزینه دیپازیت فی در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

2.8/5 - (58 امتیاز)

سوالات متداول

دیپازیت فی (Deposit Fee) در لغت به معنای هزینه سپرده است و در مفهوم به آن هزینه‌ای گفته می‌شود که پس از قبولی شخص در رشته موردنظرش، باید برای رزرو صندلی خود در دانشگاه بپردازد.

دانشگاه‌ها جهت اطمینان از تصمیم جدی متقاضیان برای تکمیل ثبت نام، هزینه Deposit Fee را دریافت می‌کنند.

پرداخت هزینه دیپازیت فی به معنای ثبت نام شما در دانشگاه است. اگر دانشگاه موردنظرتان دیپازیت فی را رایگان در نظر نگیرد و برای دیپازیت فی هزینه درخواست کند، باید آن را بپردازید.

مهلت پرداخت هزینه دیپازیت فی دانشگاه های خارجی دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. معمولا در نامه پذیرش رسمی (ادمیشن لتر) مهلت پرداخت هزینه دیپازیت فی ذکر می‌شود.

مبلغ هزینه دیپازیت فی کاملا بستگی به دانشگاه دارد. این مقدار در بیشتر دانشگاه‌ها معمولا ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار است اما گاهی این مبلغ ممکن است به هزار دلار و بیشتر هم برسد.

نظر شما چیست؟