مبلغ هزینه سفارت آمریکا چقدر است؟
آمریکا یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا به شمار میرود. تحصیل، کار، گردشگری یا ایجاد کسب و کار بخشی از اهداف مهاجران برای سفر به ایالات متحده است. چیزی که آمریکا را مهاجرپذیر کرده است وجود راهها و قوانین مختلف برای پذیرش متقاضیان سفر به این سرزمین است. جالب است بدانید بیشتر از ۵۰ درصد از جمعیت آمریکا را مهاجران تشکیل میدهند و هر ساله بیشتر از یک میلیون مهاجر به این کشور سفر میکنند. سفر به ایالات متحده مستلزم صرف هزینههایی است و هر شخص پیش از اقدام برای مهاجرت به آمریکا بهتر است به طور کامل درباره هزینهها و شرایط ورود به خاک این کشور اطلاعات کسب کند.
آمریکا در کشورهای مختلف دنیا کنسولگری و سفارتخانه دایر کرده و افراد برای مهاجرت به این کشور باید از طریق این مراکز اقدام کنند. سفارتخانههای آمریکا نیز برای انجام امور مربوط به اعطای ویزا هزینههایی دریافت میکنند. در این مطلب درباره هزینه سفارت آمریکا و نحوه پرداخت هزینه سفارت آمریکا (MRV Fee) بیشتر صحبت میکنیم.

معرفی MRV و آشنایی با مبلغ هزینه سفارت آمریکا
چه کسی به ویزای آمریکا نیاز دارد؟
برای مهاجرت به کشوری غیر از وطنتان اول باید از خود بپرسید لازم است ویزای مقصد را دریافت کنیم یا خیر. فقط حدود ۳۸ کشور میتوانند با برنامه The Visa Waiver Program بدون نیاز به اخذ ویزا ۹۰ روز به آمریکا سفر کنند و در این کشور اقامت داشته باشند. به طور معمول هر غیر آمریکایی باید برای ورود به کشور آمریکا درخواست ویزا کند. فرقی نمیکند تفریحی به این کشور سفر میکنید یا تحصیلی؛ ورود به خاک کشور آمریکا مستلزم دریافت اجازه ورود و اخذ ویزاست. بنابر این همه افراد برای ورود به آمریکا نیاز به ویزا دارند.
MRV چیست؟
وقتی درباره ویزای آمریکا در اینترنت جستجو میکنید به MRV برمیخورید. MRV مخفف Machine Readable Visa است و به معنای ویزایی است که حاوی اطلاعات بیومتریک متقاضی مهاجرت است و با دستگاههای مخصوصی خوانده میشود. در واقع MRV اطلاعات بیومتریک دارنده پاسپورت بوده که اطلاعات مربوط به نوع ویزای شخص را در اختیار آفیسر میگذارد.
انواع ویزای آمریکا
ایالات متحده امریکا بر اساس هدف مهاجران ویزا صادر میکند. ویزاهای آمریکا تنوع زیادی دارند و به دو گروه کلی ویزاهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی تقسیمبندی میشوند. ویزاهای مهاجرتی آمریکا (Immigrant Visa | IV) به ویزاهایی اطلاق میشود که با هدف مهاجرت و اقامت دائم اخذ میشوند. ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا (Non Immigrant Visa | NIV) نیز به آندسته از ویزاهایی گفته میشود که مطابق با هدف شخص از مهاجرت، برای وی اجازه اقامت موقت در خاک آمریکا صادر میشود. هر دو نوع ویزای مهاجرتی و غیرمهاجرتی آمریکا با توجه به هدف از مهاجرت به زیرمجموعههای متنوعی تقسیمبندی میشوند. ضمن اینکه هر کدام از درخواست ویزاهای مهاجرت دائم یا موقت هزینه متفاوتی میتوانند داشته باشند.
هزینه سفارت آمریکا چه مقدار است؟
گفتیم هر نوع ویزای آمریکا با توجه به هدفتان از مهاجرت به این کشور هزینهای مشخص دارد. بر اساس هدف از سفر به آمریکا ممکن است واجد شرایط دریافت ویزای مشخصی باشید. اول بهتر است پرتقاضاترین ویزاهای آمریکایی را بشناسید و در ادامه برایتان شرح میدهیم که هزینه سفارت آمریکا برای ویزاهای مختلف چقدر است. پرمتقاضیترین ویزاهای آمریکایی عبارتاند از:
ویزای B1 و B2 آمریکا
ویزاهای سری B زیرمجموعهای از ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا (موقت) است که برای ورود با مدت مشخص اتباع خارجی صادر میشود. ویزای B1 آمریکا برای متقاضیان با مقاصد تجاری و ویزای B2 آمریکا عمدتا برای توریستهای گردشگری صادر میشود. البته در عمل ویزای B-1/B-2 صادر میشود که ترکیبی از دو هدف را بتواند پوشش دهد؛ یعنی افرادی که هم به قصد گردشگری و هم با مقاصد تجاری به ایالات متحده سفر میکنند، بتوانند در این کشور اقامت داشته باشند. مبلغ هزینه سفارت آمریکا برای ویزاهای سری بی ۱۸۵ دلار است.
ویزای C1 و D آمریکا
ویزای C آمریکا مناسب آندسته از اتباع خارجی است که از طریق آمریکا به کشور دیگری سفر میکنند و باید مدت زمان کوتاهی را در آمریکا توقف کنند. ویزاهای C1 و D در واقع ویزاهای ترانزیت بوده که بیشتر اعضای خدمه کشتیهای دریایی یا خطوط هوایی بینالمللی از آنها استفاده میکنند. مبلغ هزینه سفارت آمریکا برای ویزاهای C1 و D نیز ۱۸۵ دلار عنوان میشود.
ویزای F آمریکا
ویزای دانشجویی برای مهاجرت موقت است که به متقاضیان خارجی اجازه میدهد تا تحصیلات آکادمیک یا دورههای زبانشان را در آمریکا بگذرانند. ویزای F آمریکا شامل نوع ۱، ۲ و ۳ است. ویزای F1 در امریکا صادر نمیشود و فقط سفارتخانهها و کنسولگریهای ایالات متحده خارج از آمریکا آن را صادر میکنند. البته برای تمدید ویزای F1 میتوانید در امریکا اقدام کنید. ویزای F2 به وابستگان دانشجویانی داده میشود که از طریق ویزای F1 توانستهاند در آمریکا تحصیل کنند. ویزای F3 نیز برای کاناداییها و مکزیکیهایی صادر میشود که قصد دارند در دانشگاهی در خاک آمریکا تحصیل کنند. هزینه سفارت آمریکا برای ویزاهای سری F رقم ۱۸۵ دلار ذکر شده است.
برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا، ابتدا باید دانشگاههای برتر ایالات متحده را بشناسید و سپس برای اپلای اقدام کنید. در مطلب بهترین دانشگاه های آمریکا در سال ۲۰۲۳، فهرستی از دانشگاههای برتر ایالات متحده آمریکا را جمعآوری کردهایم که میتوانید مطالعه کنید. همچنین هنگام اپلای برای دانشگاههای آمریکایی باید هزینههایی همچون هزینه اپلیکیشن فی بپردازید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اپلیکیشن فی دانشگاه های آمریکا، مطلب یاد شده را بخوانید.
ویزای M آمریکا
ویزاهای سری M مناسب آندسته از دانشجویان بینالمللی است که تصمیم دارند دورهای حرفه و نه آموزش آکادمیک را در ایالات متحده بگذرانند. ویزای M آمریکا نیز به ۳ دسته تقسیم میشود. ویزای M1 مناسب دانشجویان خارجی است که در دورهای حرفهای و نه تحصیل آکادمیک در آمریکا شرکت کردهاند. ویزای M2 برای وابستگان دانشجویانی است که با ویزای M1 وارد خاک آمریکا شدهاند. ویزای M3 نیز برای شهروندان کانادا و مکزیک صادر میشود که قصد دارند دورهای غیرآکادمیک در آمریکا شرکت کنند. مبلغ هزینه سفارت آمریکا برای ویزاهای M هم ۱۸۵ دلار عنوان میشود.
ویزای J آمریکا
ویزای J نیز برای دستهای از دانشجویان خارجی صادر میشود که از طریق برنامههای تبادل دانشجو (Exchange Students) به آمریکا مهاجرت میکنند. ویزای J کوتاهمدت است و دارندگان این ویزا در حد یک تا دو ترم در آمریکا میمانند. دو نوع ویزای J صادر میشود که شامل J1 و J2 است. ویزای J1 را متقاضیان شرکت در دورههای تبادل دانشجو دریافت میکنند و ویزای J2 برای وابستگان آنها صادر میشود. هزینه سفارت آمریکا برای ویزای J رقم ۱۸۵ دلار است.
ویزای K آمریکا
ویزای K ویزای موقتی است که به نامزد تبعه خارجی یک شهروند آمریکایی اجازه میدهد تا طی مدت زمان ۹۰ روز پس از ورود به کشور به ایالات متحده با شهروند آمریکایی ازدواج کند. پس از گذشت ۹۰ روز و ثبت ازدواج آنها، نامزد شهروند آمریکایی میتواند برای اقامت دائم و دریافت گرین کارت درخواست خود را ثبت کند. اگر تبعه خارجی با شهروند امریکایی ازدواج نکند نیز باید پس از ۹۰ روز خاک امریکا را ترک کند. ویزای K نیز انواع گوناگونی دارد که همگی حول موضوع دریافت ویزا برای نامزد و فرزندان تبعه خارجی شهروند آمریکایی برنامهریزی شده است. گفتنی است هزینه سفارت آمریکا برای ویزای K، رقم ۲۶۵ دلار عنوان میشود.

معرفی انواع ویزای آمریکا و پرداخت هزینه MRV
مهاجرت به آمریکا
۱. تصمیم بگیرید در کدام یک از سفارتهای آمریکا قصد دارید اپلای خود را انجام دهید. ایرانیان در یکی از کشورهای ترکیه (شهر آنکارا)، امارات متحده عربی (شهر دبی) و ارمنستان (شهر ایروان) میتوانند برای مهاجرت به آمریکا اقدام کنند.
۲. نوع ویزای مدنظرتان را مشخص کنید. لیست کاملی از ویزاهای آمریکا با اهداف مشخص را در صفحه امور کنسولگری وزارت امور خارجه آمریکا میتوانید مشاهده کنید.
۳. فرم درخواست ویزای آنلاین، موسوم به فرم DS-160 را پر کنید. توجه داشته باشید که این فرم پیش از هر اقدامی برای استفاده از خدمات کنسولگری وزارت امور خارجه آمریکا باید پر شود.
نکته: فرم DS-160 را باید به صورت آنلاین و از طریق وبسایت امور کنسولی وزارت امور خارجه آمریکا پر کنید. به منظور مهاجرت دائم به آمریکا برای ویزا درخواست میدهید یا موقت، پر کردن فرم دی اس صد و شصت الزامی است. در فرم DS-160 اطلاعات شخصیتان را باید وارد کنید. توجه کنید این اطلاعات باید کاملا درست وارد شوند تا درخواست ویزایتان از سوی سفارت رد نشود.
۴. پس از پر کردن فرم دی اس ۱۶۰ و گرفتن کد تایید، به وبسایت کنسولگری آمریکا مراجعه کنید. در این وبسایت حساب کاربری بسازید، کد تاییدیه فرم DS-160 را وارد کنید، پروسه بازگشت اسناد توسط پیک را تکمیل کنید، هزینه سفارت آمریکا را که با نام MRV Fee شناخته میشود بپردازید و در نهایت از میان زمانهای موجود، قرار ملاقات تعیین کنید.
نکته: به تعداد افرادی قصد دارید ویزا درخواست دهید باید فرم DS-160 پر کرده و کد تایید هر یک را در وبسایت کنسولگری آمریکا وارد کنید.
۵. در مرحله آخر باید در جلسه مصاحبه در سفارت کشوری که از ابتدا مشخص کردهاید شرکت کنید و با آفیسر مصاحبه کنید.
چنانچه مشتاقید درباره نحوه تعیین قرار ملاقات در سفارت آمریکا اطلاعات بیشتری کسب کنید، میتوانید مطلب چگونه وقت سفارت آمریکا بگیریم؟ را هم بخوانید.
پرداخت هزینه سفارت آمریکا (MRV Fee)
پرداخت هزینه سفارت آمریکا از جمله پرداختهای ارزی است که باید توسط کارتهای اعتباری بینالمللی انجام شود. اگر به کردیت کارتها مانند مستر کارت، ویزا کارت و پی پال دسترسی دارید میتوانید مبلغ هزینه سفارت آمریکا را به راحتی پرداخت کنید. چنانچه به کارتهای اعتباری دسترسی ندارید، میتوانید از تهران پیمنت استفاده کنید.
خدمات پرداخت آنلاین ارزی تهران پیمنت، پرداخت هزینه سفارت امریکا فی شما را یک تا سه ساعته انجام میدهد. برای پرداخت MRV Fee ابتدا به لینک داده شده مراجعه کنید. سپس روی «ثبت سفارش» در سمت چپ صفحه کلیک کنید تا به صفحه کاربری شخصیتان منتقل شوید. در صفحه کاربری خود میتوانید پرداختهای ارزی مورد نظرتان را ثبت سفارش کنید تا در سریعترین زمان ممکن سفارشتان را پرداخت کنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره چگونگی اپلای از دانشگاههای آمریکایی، میتوانید به مطلب چگونه از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیریم؟ مراجعه کنید. علاوهبر این در مطلب نکات طلایی هزینه سفارت آمریکا، جزئیات بیشتری درباره MRV Fee میتوانید مطالعه کنید.
چنانچه قبلا برای اخذ پذیرش تحصیلی یا ویزای کاری آمریکا تلاش کردهاید، از شما میخواهیم تجربه خود را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید.