صفحه اصلی

خدمات

خدمات

  • آزمون ها
  • سفارت ها
  • اپلای
  • انواع گیفت کارت
  • سایر سفارش ها

وبلاگ

پشتیبانی

جستجو

جستجوهای پرتکرار:
تافل آیلتس دولینگو
home تهران پیمنت left وبلاگ left اپلای و مهاجرت left عمومی اپلای left همه چیز درباره اپلیکیشن فی دانشگاه ها + لیست سوالات متداول

همه چیز درباره اپلیکیشن فی دانشگاه ها + لیست سوالات متداول

به‌روزرسانی: ۱۴۰۳/۰۵/۰۳

برای آن که درخواست شما توسط دانشگاه مقصد بررسی شود، باید هزینه اپلیکیشن فی را بپردازید. ما در این مقاله سوالاتی که ممکن است برای پرداخت اپلیکیشن فی داشته باشید را بررسی کرده‌ایم؛ با ما همراه باشید.
همچنین می‌توانید برای پرداخت اپلیکیشن فی (Application Fee) از تهران پیمنت کمک بگیرید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن سفارش شما انجام شود.

اپلیکیشن فی دانشگاه چیست؟

اپلیکیشن فی، هزینه‌ای است که به‌منظور اپلای افراد برای دانشگاه در نظر گرفته شده است. دریافت یا عدم دریافت آن و همچنین میزان این هزینه توسط دانشگاه تعیین می‌شود. بنابراین، وقتی می‌خواهید درخواست پذیرش تحصیلی را به همراه مدارک خود برای دانشگاه مورد نظرتان ارسال کنید، در اغلب موارد لازم است هزینه‌ای را به‌عنوان اپلیکیشن فی به دانشگاه بپردازید. این هزینه غیرقابل‌استرداد است و بنابراین، مهم است مطمئن شوید که می‌خواهید در دانشگاه مورد نظر تحصیل کنید.

تهران پیمنت اپلیکیشن فی – دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی آمریکا – پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه ها

چگونه اپلیکیشن فی را پرداخت کنیم؟

در ۵ مرحله می‌توانید هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه‌ها را پرداخت کنید. این مراحل عبارت‌اند از:

۱- ورود به سایت دانشگاه: به وب‌سایت رسمی دانشگاه مورد نظر وارد شده و جزئیات مرتبط با تکمیل درخواست پذیرش را مطالعه کنید.

۲- انتخاب نوع پرداخت: مشخص کنید که می‌خواهید به‌صورت آنلاین (Master Card\Visa Card\American Express و پی پال) یا آفلاین (حساب بانکی و چک بانکی) هزینه اپلیکیشن فی را پرداخت کنید.

۴- سابمیت نهایی اپلیکیشن فی: برای سابمیت کردن اپلیکیشن خود پس از پرداخت، در سایت دانشگاه یک امضای آنلاین انجام می‌دهید.

۵- دریافت رسید تایید آنلاین از طریق ایمیل: در مرحله آخر، رسید پرداخت برای شما ایمیل می‌شود. از رسید اسکیرین شات تهیه کنید و آن را نگه دارید.

در مقاله پرداخت اپلیکیشن فی درباره نحوه پرداخت و همچنین روش‌های آفلاین و آنلاین آن بیشتر توضیح داده‌ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید این مقاله را مطالعه کنید.

دلیل پرداخت اپلیکیشن فی چیست؟

اولین سوالی که به ذهن متقاضیان تحصیل در خارج از کشور می‌رسد این است که چرا باید اپلیکیشن فی پرداخت کنیم؟ در ادامه دلایل اهمیت پرداخت اپلیکیشن فی را به‌طور مفصل توضیح می‌دهیم.

پوشش هزینه‌های دانشگاه

در زمان‌ اپلای برای دانشگاه‌ها، کارمندان و افراد مسئول پذیرش به‌شدت پرمشغله می‌شوند. هر یک از درخواست‌های پذیرش تحصیلی باید مورد بررسی قرار گیرد و حتی با وجود ابزارهای کامپیوتری که دانشگاه‌ها اکنون استفاده می‌کنند، هر درخواستی باید توسط یک کارشناس پذیرش بررسی شود. بنابراین، طبیعی است که دانشگاه برای پوشش هزینه کارمندان و همچنین، بهبود سیستم‌های ارزیابی مدارک و درخواست‌ها نیاز به دریافت هزینه از متقاضیان داشته باشد. دانشگاه‌های برتر دنیا هر ساله هزاران درخواست پذیرش دریافت می‌کنند و بررسی همه این درخواست‌ها می‌تواند بسیار زمان‌بر و هزینه‌بر باشد.

دریافت درخواست‌های جدی

یکی دیگر از دلایل الزام پرداخت اپلیکیشن فی این است که دانشگاه‌ها می‌خواهند مطمئن شوند درخواست‌های جدی را دریافت می‌کنند. اگر اپلیکیشن فی وجود نداشته باشد همه افراد می‌توانند بدون بررسی کافی، درخواست و مدارک خود را به دانشگاه ارسال کنند و در این شرایط، بسیاری از آن‌ها ممکن است تنها بخواهند شانس خود را برای گرفتن پذیرش امتحان کنند.
این امر باعث می‌شود دانشگاه‌ها تعداد بسیار بیشتری درخواست پذیرش تحصیلی دریافت کنند و در نتیجه، هزینه و زمان بررسی درخواست‌ها بیش از پیش افزایش یابد و این موضوع بر بررسی درخواست‌ها تاثیر منفی ایجاد کند. از سوی دیگر، پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه می‌تواند برای شما به‌عنوان متقاضی نیز کمک‌کننده باشد، زیرا باعث می‌شود بررسی بیشتری پیش از انتخاب دانشگاه داشته باشید و همچنین، درخواست شما سریع‌تر ارزیابی شود.

مبلغ اپلیکیشن فی چگونه محاسبه می‌شود؟

میزان اپلیکیشن فی بسته به دانشگاه‌های مختلف متفاوت است و بررسی این مبالغ در دانشگاه‌های مختلف نشان می‌دهد که به نظر نمی‌رسد میزان هزینه اپلیکیشن فی ربطی به رتبه دانشگاه داشته باشد. این مبلغ توسط دانشگاه‌ها تعیین می‌شود و هر دانشگاه بسته به شرایط و تعداد متقاضیان خود، آن را تعیین می‌کند. بنابراین، اگر می‌خواهید بدانید چقدر باید به‌عنوان اپلیکیشن فی دانشگاه های کانادا یا سایر کشورها پرداخت کنید لازم است به وب‌سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید.

هزینه Application Fee چقدر است؟

همانطور که مطرح شد هزینه اپلیکیشن فی هر دانشگاه متفاوت است و حتی به مقطع و رشته‌ای که قصد تحصیل در آن را دارید نیز بستگی دارد. بنابراین، برای اینکه بدانید چه مبلغی را باید به دانشگاه پرداخت کنید، پیش از هر چیز لازم است به وب‌سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید. با این حال، اگر بخواهیم این هزینه را به‌طور تقریبی بیان کنیم می‌توانیم بگوییم که معمولا هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه‌های کانادا بین ۵۰ تا ۲۵۰ دلار کانادا و هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه‌های آمریکا معمولا بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلار آمریکاست. برای مثال، هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه کنکوردیا (Concordia University) 100 دلار کانادا و هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه پرینستون (Princeton University)، ۷۰ دلار است. علاوه‌بر این، هزینه Application Fee ممکن است هر سال تغییر یابد.

اپلیکیشن فی دانشگاه – اپلیکیشن فی چیست

اپلیکیشن فی چه زمانی باید پرداخت شود؟

همانطور که مطرح شد برای اینکه درخواست پذیرش تحصیلی شما توسط دانشگاه بررسی شود، پرداخت اپلیکیشن فی الزامی است. بنابراین، وقتی مدارک و درخواست خود را در وب‌سایت دانشگاه بارگذاری کردید، قبل از نهایی کردن درخواست با یک مرحله به‌عنوان پرداخت Application Fee مواجه می‌شوید که لازم است این پرداخت را قبل از رسیدن ددلاین دانشگاه‌ها انجام دهید تا درخواست شما در نوبت بررسی قرار گیرد. بنابراین، قبل از رسیدن ددلاین دانشگاه های کانادا، دانشگاه های آمریکا و سایر دانشگاه‌ها در برنامه‌ریزی خود پرداخت این مبلغ را در نظر داشته باشید.

دانشگاه‌هایی که اپلیکیشن فی ندارند کدامند؟

اگرچه اغلب دانشگاه‌های دنیا به‌ویژه دانشگاه‌های برتر، اپلیکیشن فی را از متقاضیان دریافت می‌کنند، دانشگاه‌هایی هستند که دریافت این مبلغ را در مراحل پذیرش تحصیلی در نظر نمی‌گیرند. همچنین، برخی از دانشگاه‌ها دارای امکان ویو کردن اپلیکیشن فی (Fee Waiver) هستند. این بدین معنی است که اگر فردی به دلیل عدم تمکن مالی نتواند این هزینه را بپردازد می‌تواند با ارسال درخواست، از پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه معاف شود.
اگر به دنبال دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی آمریکا، کانادا، آلمان یا سایر کشورها هستید، در جدول زیر با چند مورد از دانشگاه‌هایی آشنا می‌شوید که اپلیکیشن فی دریافت نمی‌کنند یا دارای امکان ویو این هزینه هستند.

نام دانشگاهکشورپرداخت اپلیکیشن فی
دانشگاه ولونگونگ
(University of Wollongong)
استرالیابدون اپلیکیشن فی
دانشگاه ادینبرو
(University of Edinburgh)
انگلستانبدون اپلیکیشن فی
دانشگاه دنیسون
(Denison University)
آمریکابدون اپلیکیشن فی
دانشگاه هایدلبرگ
(Heidelberg University)
آلمانبدون اپلیکیشن فی
دانشگاه کشاورزی هواجونگ
(Huazhong Agricultural University)
چینبدون اپلیکیشن فی
دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ
(Ludwig Maximilian University of Munich)
آلمانبدون اپلیکیشن فی
دانشگاه کرایتون
(Creighton University)
آمریکابدون اپلیکیشن فی
دانشگاه ایالت آزاد
(University of the Free State)
آفریقای جنوبیبدون اپلیکیشن فی
دانشگاه صنعتی مونیخ
(Technical University of Munich)
آلمانبدون اپلیکیشن فی
موسسه ملی علوم و فناوری اولسان
(Ulsan National Institute of Science & Technology)
کره جنوبیبدون اپلیکیشن فی برای متقاضیان بورسیه
دانشگاه هومبولت برلین
(Humboldt University Berlin)
آلمانبدون اپلیکیشن فی
دانشگاه پرتوریا
(University Of Pretoria)
آفریقای جنوبیامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه ویکتوریا
(Victoria University)
کاناداامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه آلبرتا
(University of Alberta)
کاناداامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه بریتیش کلمبیا
(University of British Columbia)
کاناداامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه نوتردام
(University of Notre Dame)
استرالیاامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه فرلی دیکنسون
(Fairleigh Dickinson University)
کاناداامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه تولین
(University of Tulane)
آمریکاامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه ورمانت
(University of Vermont)
آمریکاامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه لویولا
(Loyola University)
آمریکاامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه کیس وسترن رزرو
(Case Western Reserve University)
آمریکاامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه ایالتی جکسون
(Jackson State University)
آمریکاامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه دانشگاه لوئیزیانا
(University of Louisiana)
آمریکاامکان ویو اپلیکیشن فی
دانشگاه سنت جانز
(St. John’s University)
آمریکاامکان ویو اپلیکیشن فی

آیا می‌توانم پس از ارسال درخواست، Application Fee را پرداخت کنم؟

پرداخت هزینه اپلیکیشن فی (Application Fee) بعد از ارسال درخواست، بستگی به سیاست‌های هر دانشگاه یا سازمانی که می‌خواهید برای آن اپلای کنید، دارد. در بیشتر موارد، هزینه اپلیکیشن باید قبل یا در حین ارسال درخواست پرداخت شود. با این حال، برخی دانشگاه‌ها ممکن است اجازه دهند که هزینه بعد از ارسال درخواست پرداخت شود.
برای این کار می‌توانید به وب‌سایت رسمی دانشگاه یا سازمان مراجعه کنید و بخش‌های مربوط به اپلیکیشن فی را مطالعه کنید. این بخش‌ها معمولاً اطلاعات دقیقی درباره زمان و نحوه پرداخت هزینه‌ها دارند. همچنین، می‌توانید با دفتر پذیرش یا بخش پشتیبانی دانشگاه یا سازمان تماس بگیرید و از آن‌ها درباره امکان پرداخت هزینه بعد از ارسال درخواست سوال کنید.

چگونه اپلیکیشن فی دانشگاه را ویو کنیم؟

اگر شما هم جزو افرادی هستید که می‌خواهند به چند دانشگاه مدرک ارسال کنند، ممکن است پرداخت اپلیکیشن فی برای همه این دانشگاه‌ها برای شما هزینه زیادی داشته باشد. در این مواقع بهتر است اپلیکیشن فی دانشگاه‌ها را ویو کنید. در متن زیر می‌توانید راه‌های ویو کردن اپلیکیشن فی را مشاهده کنید.

  • شرکت در رویدادهای مجازی دانشگاه
  • ارسال درخواست ویو مبلغ اپلیکیشن فی به دانشگاه برای چشم‌پوشی از دریافت آن
  • یافتن اسکالرشیپ (Scholarship) برای پرداخت اپلیکیشن فی شما توسط او
  • اپلای برای دانشگاه‌های بدون اپلیکیشن فی

البته ما در مقاله ویو اپلیکیشن فی درباره نحوه پرداخت نکردن این هزینه بیشتر صحبت کرده‌ایم. می‌توانید به این مقاله مراجعه کنید تا سوالات خود را در این رابطه دریافت کنید.

با رد شدن درخواست، Application Fee بازگردانده می‌شود؟

دانشگاه‌ها هزینه اپلیکیشن فی را برای پردازش و بررسی درخواست‌ها دریافت می‌کنند. درخواست‌هایی که از سراسر دنیا برای دانشگاه‌ها توسط دانشجویان ارسال می‌شود بسیار زیاد و بررسی آن‌ها زمان‌بر است. بنابراین، دانشگاه‌ها این هزینه را با رد شدن دانشجویان به آن‌ها بازنمی‌گردانند.

روش‌های پرداخت اپلیکیشن فی چیست؟

اگر دانشگاه مورد نظر شما اپلیکیشن فی را در هر شرایطی دریافت می‌کند، روش‌های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید این مبلغ را پرداخت کنید. اگرچه آسان‌ترین روش پرداخت اپلیکیشن فی، استفاده از کارت‌های اعتباری بین‌المللی مانند ویزا کارت و مستر کارت است، دسترسی به این کارت‌ها در کشورمان محدود است.
به همین دلیل، رایج‌ترین روش پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه های آلمان، آمریکا، کانادا و سایر کشورها، استفاده از خدمات پرداخت ارزی شرکت‌های فعال در این زمینه مانند تهران پیمنت است. شما می‌توانید با تهران پیمنت اپلیکیشن فی را به‌راحتی و سرعت پرداخت کنید و درخواست پذیرش تحصیلی را قبل از رسیدن ددلاین دانشگاه، ارسال کنید.

در پایان، پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه یکی از مراحل معمول در روند اپلای است که در بسیاری از موارد اجباری است و در همه موارد غیرقابل‌استرداد است. بنابراین، پیش از آنکه مدارک و درخواست خود را برای دانشگاه ارسال کنید مهم است بررسی کنید که برای قبولی در کدام دانشگاه بیشترین شانس پذیرش را دارید و همچنین، از توان مالی پرداخت اپلیکیشن فی آن برخوردار هستید یا خیر. این دانشگاه‌ها می‌توانند بهترین گزینه برای شما باشند. در این شرایط می‌توانید با دریافت خدمات پرداخت ارزی تهران پیمنت، این هزینه را به‌سرعت و به‌راحتی به دانشگاه بپردازید.

مینا معین هستم و درباره خدمات پرداخت بین‌المللی، کردیت کارت‌ها، آزمون‌های زبان و ... در تهران پیمنت تولید محتوا می‌کنم.

ثبت نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*