همه چیز درباره آزمون تافل + سوالات متداول درباره آزمون TOEFL

pen مینا معین
calendar تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴۰۲/۸/۱۵
eye 808 بازدید

آزمون تافل (TOEFL) که آزمونی بسیار شناخته‌شده و محبوب در جهان است، امتحانی است که آمادگی برای آن ماه‌ها طول می‌کشد. اگر قصد دارید که در یک دانشگاه خارجی تحصیل کنید، یکی از گزینه‌های شما برای اثبات سطح مهارت زبان انگلیسی خود، شرکت در این آزمون است. با این حال، قبل از اینکه برای ثبت نام آزمون تافل اقدام کنید مهم است که همه چیز را در مورد آن بدانید و با آمادگی کامل در امتحان شرکت کنید.

ثبت نام تافل هوم ادیشن – هزینه آزمون تافل – مدرک تافل – نمره تافل – تفاوت آیلتس و تافل
آزمون تافل در ایران

آزمون تافل چیست و چند نوع دارد؟

آزمون تافل یک آزمون برای ارزیابی سطح تسلط بر زبان انگلیسی است که بیش از ۱۱۰۰ دانشگاه، موسسه و سازمان در جهان آن را معتبر می‌دانند. در صورتی که بخواهید از یک دانشگاه خارجی پذیرش بگیرید، لازم است نشان دهید چقدر از دانش و توانایی تعامل به زبان انگلیسی برخوردار هستید که شرکت در آزمون تافل این امکان را به شما می‌دهد.

زبانی که در این امتحان استفاده می‌شود، انگلیسی مدرن و همان سطح زبانی است که در سخنرانی‌ها و سمینارها و تدریس از آن استفاده می‌شود. آزمون تافل توسط موسسه ETS در سال ۱۹۶۴ ارائه شده و از آن زمان بیش از ۲۰ میلیون نفر در این امتحان شرکت کرده‌اند.

این آزمون در دو نسخه کاغذی (PBT) و تافل اینترنتی (iBT) ارائه می‌شود که نسخه کاغذی آن در کشورهای بسیار کمی برگزار می‌شود. بنابراین، تافل iBT بسیار رایج‌تر و محبوب‌تر است و در ایران نیز این نسخه از آزمون برگزار می‌شود. به همین دلیل، ما در این مقاله در مورد آزمون تافل iBT صحبت می‌کنیم. علاوه بر این، این نسخه از تافل دارای یک نوع خانگی نیز هست که از خانه می‌توانید در آن شرکت کنید. به نسخه خانگی آزمون iBT، تافل هوم ادیشن (TOEFL Home Edition) گفته می‌شود.

ساختار آزمون تافل چگونه است؟

مهم‌ترین نکته آمادگی تافل این است که بدانید این آزمون از چه بخش‌هایی تشکیل شده است. این امتحان دارای چهار بخش Reading ،Listening ،Writing و Speaking است که در ادامه هر یک از آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

بخش ریدینگ تافل

همانطور که از نام آن مشخص است این بخش برای ارزیابی مهارت خواندن به زبان انگلیسی و درک داوطلب از متن‌های نوشتاری به این زبان طراحی شده است. این بخش شامل ۲ متن آکادمیک است که برای این بخش به شما ۳۵ دقیقه فرصت داده می‌شود که به ۲۰ سوال ریدینگ پاسخ دهید. در سوال‌ها ممکن است از شما خواسته شود که یک کلمه را تعریف کنید، یک استدلال را تشخیص دهید یا یک عبارت نادرست را پیدا کنید.

علاوه بر این، متون این بخش موضوعات مختلفی مثل موضوعات علمی، تاریخی و فلسفی را دربرمی‌گیرند. تمام اطلاعات لازم برای پاسخگویی به سوالات در متن گنجانده شده‌اند اما متون اغلب پیچیده هستند و شامل کلماتی می‌شوند که درک آن‌ها آسان نیست. بنابراین، لازم است برای خواندن کلمات ناآشنا و متون طولانی آماده باشید.

بخش لیسنینگ تافل

در این بخش، توانایی شما در درک مکالمه‌ها، دیالوگ‌ها و سخنرانی‌های انگلیسی ارزیابی می‌شود. لیسنینگ تافل دارای دو بخش است که بخش اول شامل سه یا چهار سخنرانی می‌شود و هر کدام سه تا پنج دقیقه طول می‌کشد. در این بخش لازم است برای هر سخنرانی به شش سوال پاسخ دهید.

در سوالات لیسنینگ تافل از شما در مورد محتوای آنچه می‌شنوید سوال می‌شود و می‌توانید در طول شنیدن فایل‌های صوتی، نکات مهم را یادداشت کنید. برای تکمیل ۲۸ سوال بخش لیسنینگ ۳۶ دقیقه فرصت دارید.

بخش اسپیکینگ تافل

در این بخش، توانایی شما در صحبت به زبان انگلیسی و ابراز افکار خود به این زبان ارزیابی می‌شود. بخش اسپیکینگ تافل شامل چهار تسک (Task) است که از موقعیت‌های زندگی واقعی گرفته شده‌اند. در تسک اول از شما خواسته می‌شود که برای پاسخگویی به سوال، کاملا از ایده‌ها، نظرات و تجربیات خود استفاده کنید اما در تسک دوم تا چهارم برای پاسخگویی به سوال لازم است تمام مهارت‌های لیسنینگ، ریدینگ و اسپیکینگ را با هم ترکیب کنید. این همان کاری است که در کلاس درس یا خارج از آن نیز انجام می‌دهید.

به یاد داشته باشید که در این بخش، مصاحبه رو در رو با یک فرد را نخواهید داشت؛ تنها لازم است از طریق میکروفون به سوالات پاسخ دهید و بعدا یک نفر به پاسخ‌های ضبط‌شده گوش می‌دهد. ۱۵ تا ۳۰ ثانیه پیش از ارائه هر پاسخ فرصت دارید و پاسخ شما نیز تنها باید ۴۵ تا ۶۰ ثانیه به طول انجامد. نمره‌دهی اسپیکینگ تافل از طریق هوش مصنوعی و یک فرد آموزش‌دیده انجام می‌شود. در مجموع برای پاسخگویی به تسک‌های بخش اسپیکینگ ۱۶ دقیقه فرصت دارید.

بخش رایتینگ تافل

بخش رایتینگ تافل برای ارزیابی توانایی ابراز افکار و ایده‌ها به شکلی واضح و منظم طراحی شده است و توانایی شما در نوشتن به زبان انگلیسی، دانش دستور زبان و استفاده از واژگان را بررسی می‌کند. این بخش شامل دو تسک است که در تسک اول لازم است یک متن کوتاه را بخوانید، به یک سخنرانی کوتاه در مورد موضوع متن گوش دهید و سپس پاسخ خود را در حد ۱۵۰ تا ۲۲۵ کلمه بر اساس آنچه درک کرده‌اید بنویسید. تسک دوم نیز بحث دانشگاهی (Academic Discussion) نام دارد و در مجموع برای تکمیل دو تسک رایتینگ ۲۹ دقیقه زمان دارید.

مدت زمان آزمون تافل چقدر است؟

به طور کلی، آزمون TOEFL کمتر از ۲ ساعت زمان می‌برد اما ورود به جلسه و شروع آزمون ممکن است حدود ۳۰ دقیقه طول بکشد. بنابراین، اگر قصد شرکت در آزمون تافل iBT را دارید زمان امتحان را دو ساعت و نیم در نظر بگیرید. تا قبل از اعمال تغییرات اساسی تافل iBT از ماه جولای، یک زمان استراحت ۱۰ دقیقه‌ای اجباری در حین امتحان تافل وجود داشت که در حال حاضر حذف شده و زمان آزمون کاهش یافته است.

منابع آزمون تافل – آزمون تافل هوم ادیشن – تفاوت آزمون تافل و آیلتس – آزمون تافل بهتر است یا آیلتس
آمادگی تافل

چه کسی به شرکت در آزمون TOEFL نیاز دارد؟

به‌طور معمول، افرادی که در حال برنامه‌ریزی برای تحصیل در خارج از کشور هستند و می‌خواهند از یک دانشگاه خارجی پذیرش بگیرند، در این امتحان شرکت می‌کنند. با این حال، شرکت در آزمون TOEFL تنها با این هدف صورت نمی‌گیرد. هر فردی که نیاز به نشان دادن مهارت زبان انگلیسی خود دارد می‌تواند در این آزمون شرکت کند. این شامل افراد زیر می‌شود:

  • افرادی که متقاضی ویزای یک کشور انگلیسی‌زبان هستند.
  • کسانی که به دنبال گرفتن پذیرش شغلی به‌ویژه برای شغل‌های مشتری‌محور هستند.
  • افرادی که زبان اصلی آن‌ها، زبان انگلیسی نیست.
  • افرادی که در یک مدرسه یا دانشگاه انگلیسی‌زبان درس نخوانده‌اند.
  • افرادی که تنها می‌خواهند سطح مهارت زبان انگلیسی خود را ارزیابی کنند.

نمره‌دهی تافل چگونه است؟

آزمون تافل از چند نمره است؟ نمره کل تافل از ۱۲۰ و نمره هر یک از بخش‌های آن از ۳۰ محاسبه می‌شود. این نمرات تقریبا ۴ تا ۸ روز پس از تاریخ آزمون اعلام شده و به‌صورت آنلاین در حساب کاربری ETS شما قرار می‌گیرد. اگر از نتیجه امتحان خود راضی نیستید می‌توانید مجددا در آزمون شرکت کنید اما لازم است چند روز میان آزمون‌ها فاصله باشد. علاوه بر این، هیچ محدودیتی در تعداد دفعات شرکت در امتحان وجود ندارد و این آزمون بیش از ۶۰ بار در سال در مراکز مجاز برگزار می‌شود.

در حالی که بخش‌های Reading و Listening به‌طور کامل با کامپیوتر ارزیابی و نمره‌دهی می‌شوند، بخش‌های Speaking و Writing هم از طریق هوش مصنوعی و هم انسان ارزیابی می‌شوند. این روش به این دلیل استفاده می‌شود که اطمینان حاصل شود هیچ خطایی در نمره‌دهی آزمون صورت نمی‌گیرد و شما بهترین نتیجه ممکن را دریافت می‌کنید.

همچنین، لازم است بدانید آزمون تافل دارای نمره رد یا قبولی نیست و مناسب بودن نمره‌ای که بدست آورده‌اید کاملا به این موضوع بستگی دارد که نمره قابل‌قبول از نظر دانشگاه، موسسه یا سازمان مورد نظر شما چقدر است. در حالی که برخی مدارس، نمره تافل ۷۰ یا حتی پایین‌تر را نیز قبول دارند، موسسات دیگری وجود دارند که نمره قابل‌قبول تافل را ۱۱۰ و بالاتر اعلام کرده‌اند. بنابراین، قبل از شروع مطالعه برای این امتحان بررسی کنید که به چه نمره‌ای نیاز دارید.

بخش My Best Scores در کارنامه تافل

اگر نمونه کارنامه تافل iBT را دیده باشید احتمالا با بخش My Best Scores آشنا هستید. این بخش که توسط ETS از آگوست ۲۰۱۹ در کارنامه آزمون قرار گرفت، یک امکان جدید برای بررسی عملکرد خود در امتحان تافل است. اگر چند بار در آزمون TOEFL شرکت کرده باشید، کارنامه شما شامل My Best Scores می‌شود که ترکیبی از بهترین نمرات شما در آزمون‌هاست. برای اینکه درک بهتری از این بخش کارنامه تافل داشته باشید در جدول زیر یک نمونه را ارائه کرده‌ایم.

بخش

آزمون اول

آزمون دوم

آزمون سوم

My Best Score

Reading

۲۵

۲۳

۲۴

۲۵

Listening

۱۹

۲۰

۲۳

۲۳

Speaking

۲۰

۲۱

۲۰

۲۱

Writing

۲۱

۲۴

۲۳

۲۴

نمره کل

۸۵

۸۸

۹۰

۹۳

همانطور که مشاهده می‌کنید بالاترین نمره داوطلب در بخش ریدینگ، ۲۵ از آزمون اول، در بخش لیسنینگ ۲۳ از آزمون سوم، در بخش اسپیکینگ ۲۱ از آزمون دوم و در بخش رایتینگ ۲۴ از آزمون دوم است. My Best Score این نمرات را با هم ترکیب و مجموع آن که بالاتر از نمره کل در سایر آزمون‌هاست را اعلام کرده است. اگرچه ممکن است این بخش در حال حاضر، کاربرد چندانی نداشته باشد چرا که تمام دانشگاه‌ها نمره My Best Score را نمی‌پذیرند اما ممکن است در آینده نمره آن توسط دانشگاه‌های بیشتری پذیرفته شود و به شما کمک کند که نمره بالاتری در آزمون بدست بیاورید.

چه کسانی می‌توانند در آزمون تافل شرکت کنند؟

هیچ معیاری از سوی ETS برای واجد شرایط بودن به‌منظور شرکت در آزمون TOEFL اعلام نشده است. علاوه بر این، هیچ محدودیت سنی‌ای برای آن مشخص نشده است اما با توجه به پیچیدگی‌های این امتحان، توصیه می‌شود که داوطلب در هنگام شرکت در آزمون، حداقل ۱۷ سال سن داشته باشد.

هزینه آزمون تافل iBT چقدر است؟

هزینه ثبت نام امتحان تافل iBT برای هر کشور متفاوت است. هزینه آزمون تافل در ایران ۲۶۵ دلار است که برخی هزینه‌های اضافه نیز برای خدمات ویژه آزمون در نظر گرفته شده است. در ادامه با سایر هزینه‌های این تست آشنا می‌شوید.

  • هزینه ثبت نام دیرهنگام (Late): اگر دو روز پیش از تاریخ امتحان ثبت نام کنید، لازم است ۴۰ دلار بیشتر از مبلغ آزمون بپردازید. بنابراین، هزینه ثبت نام دیرهنگام تافل در ایران، ۳۰۵ دلار است.
  • تغییر زمان و مکان یا لغو آزمون TOEFL: اگر تا چهار روز پیش از تاریخ آزمون، آن را لغو کنید، ۵۰ درصد هزینه به شما بازگردانده می‌شود. تافل از امکان ریفاند برخوردار نیست، مگر اینکه ارائه خدمات ETS با مشکل مواجه شده باشد. برای تغییر زمان یا مکان آزمون نیز از شما ۶۰ دلار هزینه دریافت می‌شود.
  • بازیابی نمرات لغوشده: اگر بخواهید نمرات لغوشده خود را بازیابی کنید لازم است ۲۰ دلار هزینه بپردازید.
  • ریپورت نمرات تافل: تا ساعت ۲۲ پیش از روز آزمون فرصت دارید چهار موسسه را مشخص کنید که کارنامه به‌صورت رایگان برای آن‌ها ارسال شود اما پس از آزمون به‌ازای ارسال کارنامه به هر یک از دانشگاه‌های مورد نظر لازم است ۲۵ دلار هزینه بپردازید.
  • اعتراض به نمره تافل: اگر به نمره بخش اسپیکینگ یا رایتینگ اعتراض دارید می‌توانید با پرداخت ۸۰ دلار برای هر بخش، اعتراض خود را ثبت کنید. بنابراین، برای بررسی مجدد هر دو بخش، پرداخت ۱۶۰ دلار به ETS الزامی است.
ثبت نام تافل هوم ادیشن – هزینه آزمون تافل – مدرک تافل – نمره تافل – تفاوت آیلتس و تافل
ثبت نام آزمون آیلتس

چگونه در آزمون تافل ثبت نام کنیم؟

نحوه ثبت نام آزمون تافل iBT بسیار آسان و ساده است. برای انجام آن لازم است مراحل زیر را طی کنید:

  • به وبسایت رسمی ETS مراجعه و حساب کاربری خود را در آن ایجاد کنید.
  • اطلاعات لازم از جمله نام، آدرس و غیره را وارد کنید.
  • زمان و مکان امتحان را مشخص کنید.
  • هزینه آزمون را پرداخت کنید. برای پرداخت قیمت آزمون تافل در ایران می‌توانید از خدمات پرداخت ارزی تهران پیمنت کمک بگیرید.

چنانچه به راهنمایی بیشتری در این زمینه نیاز دارید می‌توانید به راهنمای تصویری ثبت نام تافل مراجعه کنید.

آیا می‌توان در ایران آزمون تافل داد؟

در حال حاضر، آزمون TOEFL توسط مراکز متعددی در ایران برگزار می‌شود و شما می‌توانید در هنگام ثبت نام آزمون از طریق ETS یکی از این مراکز برگزاری تافل در ایران را انتخاب کنید. شهرهایی که در آن‌ها آزمون TOEFL برگزار می‌شود شامل تهران، آمل، اصفهان، ارومیه، بابل، قزوین، یزد، کرمان، زنجان و تبریز هستند و در هنگام ثبت نام آزمون تافل، نزدیک‌ترین مرکز به شما نمایش داده می‌شود.

اگر قصد ثبت نام آزمون تافل هوم ادیشن را دارید لازم است بدانید که این آزمون در حال حاضر برای شهروندان ایرانی قابل دسترس است. با این حال، بررسی تجربه تافل هوم ادیشن افراد نشان داده است که بسیاری از ایرانیان حین آزمون با IP ایران به مشکل خورده‌اند و با تغییر IP خود در این آزمون شرکت می‌کنند. دانشگاه هایی که تافل هوم ادیشن را قبول دارند بسیار زیاد هستند و بنابراین، این آزمون اعتبار بالایی دارد.

آیا می‌توانم از خانه در آزمون تافل شرکت کنم؟

نسخه خانگی آزمون تافل یا TOEFL Home Edition برای شرکت در آزمون TOEFL از خانه طراحی شده است و می‌تواند تجربه‌ای منحصربه‌فرد از شرکت در این امتحان را به همراه داشته باشد. این آزمون به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود و از نظر ساختار، مدت‌زمان، هزینه و سایر موارد تفاوتی با تافل iBT ندارد.

با این حال، از آنجایی که می‌توان از محیط راحت و آشنای خانه در این امتحان شرکت کرد، این نسخه از تافل محبوبیت زیادی بین داوطلبان دارد. به یاد داشته باشید که شرکت در تافل هوم ادیشن برای ایرانیان تنها از طریق تغییر IP امکان‌پذیر است. از آنجایی که اعتبار تافل هوم ادیشن بالاست و همچنین، راحت‌تر می‌توان در آن شرکت کرد، برخی افراد این نسخه را به سایر نسخه‌های آزمون تافل ترجیح می‌دهند.

آیا آزمون تافل برای همیشه معتبر است؟

آزمون تافل مانند هر آزمون زبان انگلیسی دیگری، تاریخ انقضا دارد. کارنامه تافل برای ۲ سال معتبر است زیرا اعتقاد بر این است که مهارت زبان با گذشت زمان خیلی سریع تغییر می‌کند. بنابراین، پس از گذشت ۲ سال برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی خود لازم است مجددا در آزمون شرکت کنید.

 آیا تاریخ و ساعت‌های آزمون تافل پر می‌شود؟

هر چه به تاریخ آزمون تافل نزدیک‌تر می‌شویم، احتمال پر شدن ظرفیت آزمون بیشتر می‌شود. به همین دلیل، بررسی تقویم برگزاری امتحان تافل و برنامه‌ریزی برای ثبت نام در آن اهمیت بسیار زیادی دارد. دقیقا نمی‌توان گفت که چه زمانی ظرفیت یک آزمون تکمیل می‌شود اما معمولا ۴ تا ۱۰ روز پیش از آزمون این اتفاق می‌افتد و دیگر نمی‌توانید برای آن ثبت نام کنید. با این حال، ممکن است بتوانید با ثبت نام دیرهنگام و پرداخت هزینه اضافه در تاریخ مورد نظر خود در امتحان شرکت کنید.

تافل یا آیلتس؟ کدام بهتر است؟

تافل و آیلتس (IELTS) شناخته‌شده‌ترین و رایج‌ترین آزمون‌های زبان انگلیسی هستند که در هر دوی آن‌ها مهارت‌های Reading ،Listening ،Speaking و Writing ارزیابی می‌شود. با این حال، آن‌ها از ابعاد مختلف از جمله فرمت، هزینه، نحوه نمره‌دهی و غیره با یکدیگر متفاوتند. به همین دلیل، انتخاب میان تافل یا آیلتس یکی از دغدغه‌های افرادی است که قصد گرفتن مدرک زبان انگلیسی را دارند. با این حال، پاسخ به این سوال چندان آسان نیست و علاوه بر آگاهی از تفاوت آیلتس و تافل، بستگی به شرایط و ترجیحات افراد دارد.

آزمون تافل یک آزمون کاملا چندگزینه‌ای است اما آیلتس دارای ترکیبی از سوالات چندگزینه‌ای، سوالات دارای پاسخ کوتاه و همچنین، سوالات تشریحی است. از سوی دیگر، آزمون آیلتس کوتاه‌تر از آزمون TOEFL است و تقریبا دو ساعت و ۴۰ دقیقه طول می‌کشد.

همچنین، بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس در روزی جدا از آزمون برگزار می‌شود و برای شرکت در این بخش، شما با یک ممتحن مصاحبه می‌کنید اما آزمون تافل اینگونه نیست و در این بخش شما به سوالات پاسخ می‌دهید، صدای شما ضبط می‌شود و بعدا توسط یک فرد آموزش‌دیده ارزیابی می‌گردد. علاوه بر این، معمولا افرادی که قصد مهاجرت به کشورهای آمریکا و کانادا را دارند، تصمیم به شرکت در آزمون TOEFL می‌گیرند و آیلتس معمولا توسط افرادی ترجیح داده می‌شود که می‌خواهند به کشورهای اروپایی و استرالیا مهاجرت کنند. با این حال، هر دوی این آزمون‌ها به‌طور گسترده‌ای در جهان پذیرفته می‌شوند.

علاوه بر این، به یاد داشته باشید لهجه آزمون تافل بر خلاف آیلتس، امریکن (American) است. برای اینکه بدانید کدامیک از این دو آزمون برای شما بهتر است می‌توانید یک نمونه آزمون تافل و آیلتس را انتخاب و سوالات آن‌ها را بررسی کنید. می‌توانید در تست‌های تمرینی آن‌ها شرکت کنید تا درک بهتری از سوالات این آزمون‌ها داشته باشید. در نهایت، می‌توانید با توجه به توانایی‌ها و ترجیحات خود، آزمون تافل یا آیلتس را برای گرفتن مدرک زبان انتخاب کنید.

منابع آزمون تافل – آزمون تافل هوم ادیشن – تفاوت آزمون تافل و آیلتس – آزمون تافل بهتر است یا آیلتس
آمادگی تافل

از چه زمانی مطالعه برای امتحان TOEFL را شروع کنیم؟

زمان لازم برای گرفتن مدرک تافل به عوامل مختلفی بستگی دارد. مهم‌ترین عاملی که لازم است در نظر بگیرید، سطح فعلی زبان انگلیسی شماست. اگر سطح زبان شما از Upper-Intermediate پایین‌تر است، بهتر است امتحان را به تعویق بیندازید و ابتدا بر روی تقویت مهارت‌های زبان انگلیسی خود کار کنید. رسیدن به هر سطح زبان معمولا به ۵۰ تا ۶۰ ساعت آموزش و به همین اندازه، مطالعه نیاز دارد.

اگر سطح زبان شما Upper-Intermediate است می‌توانید تنها با ۱۰ تا ۲۵ ساعت کلاس زبان خصوصی و تمرین کردن به همین اندازه برای آزمون تافل آماده شوید. حداقل زمان آمادگی برای این امتحان، یک ماه و نیم است؛ مشروط بر اینکه از قبل سطح زبان خوبی داشته باشید و همچنین، به‌طور منظم مطالعه کنید. از سوی دیگر، به یاد داشته باشید که هر چقدر زمان بیشتری از روز را به مطالعه برای آزمون اختصاص دهید، می‌توانید زودتر برای امتحان آماده شوید.

بهترین منابع آزمون تافل کدامند؟

منابع مختلفی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها به‌منظور آمادگی برای آزمون TOEFL استفاده کنید. این منابع شامل کتاب‌ها، وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف می‌شوند. در ادامه چند مورد از آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

  • کتاب The official guide to the TOEFL
  • کتاب Kaplan TOEFL iBT Premier
  • کتاب Barron’s TOEFL iBT
  • کتاب Mastering Skills for the TOEFL iBT
  • وبسایت Magoosh
  • وبسایت TOEFLTestsOnline
  • اپلیکیشن TOEFL Flashcards
  • اپلیکیشن TOEFL Essay

مزایای داشتن مدرک تافل چیست؟

همانطور که مطرح کردیم مدرک تافل یکی از مدارک معتبر زبان انگلیسی برای گرفتن پذیرش تحصیلی از کشورهای خارجی است. به همین دلیل، شما با داشتن مدرک این آزمون می‌توانید شانس خود را برای مهاجرت افزایش دهید. از سوی دیگر، می‌توانید با استفاده از آن رزومه خود را تقویت کنید و حتی برای اثبات سطح زبان انگلیسی خود به دانشگاه‌ها و موسسات ایرانی از مدرک تافل استفاده کنید.

جریمه تقلب در امتحان تافل چیست؟

اگرچه تقلب در آزمون تافل حتی نسخه هوم ادیشن آن بسیار دشوار و در برخی موارد غیرممکن است، برخی افراد ممکن است همچنان به دنبال راه‌هایی برای تقلب در امتحان باشند. با این حال، ETS گزارش‌های تقلب در آزمون تافل هوم ادیشن و iBT را به‌شدت جدی می‌گیرد و برای محافظت از اعتبار نمرات، بررسی‌های عمیق و کاملی را در این زمینه انجام می‌دهد. تقلب در این آزمون با جریمه‌های مختلفی همراه است که این جریمه‌ها را در ادامه معرفی می‌کنیم.

  • کنسل کردن نمرات: قبل از اینکه کارنامه در دسترس داوطلب قرار گیرد یا به موسسه مورد نظر فرد ارسال شود، ممکن است نمرات لغو شوند.
  • اطلاع‌رسانی به موسسات: اگر ETS پس از ارسال نمرات به موسسه انتخابی فرد، گزارش تقلب را دریافت کند، نمرات لغو می‌شوند و این موضوع به موسسه اطلاع‌رسانی می‌شود.
  • محرومیت از شرکت در آزمون و از دست دادن هزینه آزمون: اگر داوطلب در آزمون تقلب کند و ETS این موضوع را متوجه شود ممکن است فرد را برای همیشه از شرکت در آزمون محروم کند و هزینه آزمون را نیز ریفاند نکند.

در پایان، نکته کلیدی در شرکت در آزمون تافل این است که دانش کاملی در مورد این امتحان داشته باشید و به اندازه کافی برای آن تمرین کنید. بنابراین، وقتی که از آمادگی خود برای آزمون مطمئن شدید، ثبت نام امتحان تافل iBT را انجام دهید. از سوی دیگر، منابع متعددی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند برای آزمون TOEFL آماده شوید که با مطالعه منظم آن‌ها و داشتن پشتکار و صبر کافی در این مسیر می‌توانید نمره دلخواه خود را در امتحان کسب کنید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
1 comment
Mahboube
۱۴۰۲/۰۹/۱۳

توضیحات کامل ،از شما سپاسگزارم

نظر شما چیست؟

IRV